Weldox 1100

Weldox 1100 yeryüzünde şu anda üretilmiş olan en sert ve sağlam ikinci çeliktir. Üst seviye bir ürün olduğu için ekstra sağlamlık ve dayanıklılığın gerektirdiği durumlardaki kullanımda çok iyi performans göstermektedir.

Weldox çeliğinin kendi doğal özelliği olan atölye dostu yapısı bu çelikte de geçerli olup eğilip bükülme ve de kaynak özelliği çok üst seviyede bir üründür.

Sağlam Performans

Bütün Weldoxlarda olduğu gibi Weldox 1100 çeliği de çok sağlam ve dayanıklı olmasına karşın son derece hafiftir.

Kendi sertlik seviyesindeki çeliklere nazaran iki kat daha hafiftir. Bu da tercih edilmesindeki en önemli sebeplerden birisidir.

Binalardaki kullanımının yanısıra bu özelliğinden dolayı hareketli araçlarda kullanımı daha da yaygındır.

Sağladığı Avantajlar

Araçlardaki kullanımının avantajlarından birincisi daha hafif olması aracın da hafif olmasını sağlamakta bu da performans artışını beraberinde getirmektedir. İki türlü fayda sağlamaktadır.

Birincisi daha hafif olmasından dolaya daha az yakıt tüketimi sağlamaktadır. İkincisi daha hafif olması daha fazla yük taşınmasına müsaade etmektedir. Ayrıca çok fazla zorlanmayan aracın ömrünü de arttırmaktadır.

Çok daha hafif olması onun esas kullanım alanı olarak vinçlerin belirlenmesini sağlamıştır. Çünkü vinçlerde hafif ve sağlam demek çok daha fazla taşınabilen yük demek çok daha kısa zaman demektir. Kendi segmentindeki çeliklere nazaran daha ağır yükleri hiç zorlanmadan taşıyabilmektedir. 

Rakiplerinden Üstün

Weldox 1100 çeliğini kullanan işletmeler rakiplerine göre bir sıfır önde olarak rekabet ortamına girmektedirler.

Daha hafif ve daha dayanıklı bir çelik demek daha az yakıt tüketimi demektir.

Aynı miktardaki malzemeyi taşırken weldoxun kullandığı yakıt miktarı emsali çeliklerden oluşan araçlarınınkinin yarısı kadar bile değildir.

Weldox 1100 çeliği sadece vinçlerde değil hafriyat kamyonlarında, madencilikte, taş ocaklarında ve inşaat sektöründe kullanımı oldukça yaygındır.

Sizde hafif ve sağlam bir çelikle tanışmanızın vakti geldi ise sizi bir kahve içmeye bekleriz.

Güncel fiyatına dair detaylı bilgilendirmeyi bizzat yapıyoruz. Anlık güncellenen fiyatlarımıza dair detaylı bilgiyi ilgili hardox ve hardox sac dilerseniz strexn departmandan anında alabilirsiniz.